Útjainkat és a teljesítési lehetőségeket is változatossá alakítottuk. Így tettünk a díjazással is.

Nem vagyunk egyformák. Lehetsz lassú léptű vagy sportos nem fogsz üres kézzel távozni!

Bármelyik fizetős teljesítést választod, az úton töltött idődet mérjük, a ranglistára felkerülsz. Kérjük a támogatási díjat előre utald el. Köszönjük!

Ha sikertelen volt a teljesítés, várunk újra. Fizetned nem kell, de csak azon a távon és módon mehetsz, amit első alkalommal választottál.

Csak az élményt gyűjtöd?

Szeretettel várunk, használd nyugodtan a térképet, töltsd le a nyomvonalat vagy a szöveges itinert. Regisztráció után mérjük az idődet. Bízunk benne, hogy tetszik annyira az útvonal, hogy visszajössz és valamelyik fizetős teljesítést is kipróbálod. Külön köszönjük, ha a bejáráson tapasztalt élményeidet megosztod velünk vagy valamely közösségi felületen.

Szeretnél  ranglistán szerepelni?

Válaszd az Öko teljesítést.

Jutalmad az élmény és a jóleső fáradtság. Így a honlap időmérő szolgáltatását a rendelkezésedre bocsájtjuk és a ranglistára is felkerülsz.

500Ft

Kell még egy kis adrenalin legközelebbre?

Nem fogsz csalódni ha a jutalmul belépőjegyet kérsz. Az általunk vezetett túrán a  Sátorkőpusztai-barlangot látogathatod meg. Belépőjegyed a teljesítéstől számítva 1 évig felhasználható. Bejelentkezéshez íme a segítség:  https://bebte.hu/latogatasi-idopontok/  

2000 Ft

Gyűjtögető típus vagy? 

Bármelyik teljesítési módot is választod  kiérdemled a befutoerem.hu csapatával közösen tervezett befutóérmünket, amelynek szalagja árulja el melyik távon túráztál. Ha ezt választod, egy, a hagyományainkhoz méltó érmet kapsz. Bronzal kezdünk, majd jöhet az ezüst és az arany. Jössz negyedszerre is? Egyedi ajándék vár!

2500 Ft

Mindent IS szeretnél?

Válaszd a kombinált teljesítési díjat. Tiéd minden a fentebb felsoroltak közül.

4000 Ft

Csoportos kedvezmények:

5 főtől 10%

10 főtől 20%

A fizetéshez és a jutalom átvételéhez a Segítünk menüben találsz információt.

A befizetett összeggel egyesületünk barlangkutató, környezet- és természetvédő  munkáját támogatod.

Egyesületünk nonprofit, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek költségeink. Ezért kérünk támogatást útjaink bejárása után.

Ha szeretnél részt venni közösségi munkáinkban, programjainkon, ezt akár egyesületi tagként vagy e nélkül is megteheted. Jelentkezz valamelyik elérhetőségünkön!

https://bebte.hu/barlangkutato-es-termeszetvedelmi-egyes%C3%BClet/kornyezetvedelem/

Befizetésed után adó kedvezményt tudsz igénybe venni, ha szükséged van az ehhez szükséges igazolásra kérd és küldjük.