Díjazás:

Útjainkat és a teljesítési lehetőségeket is változatossá alakítottuk. Így tettünk a díjazással is.

Nem vagyunk egyformák. Lehetsz lassú léptű, vagy sportos, nem fogsz üres kézzel távozni!

Nagyköreink:

A Szent Borbála-kör teljesítési feltételei egyediek, erről részletesen a kör leírásánál olvashatsz.

Hantken Miksa- és Schmidt Sándor-kör valamint Homokvasút-túra:

Gyűjtögető típus vagy? 

Bármelyik teljesítési módot is választod, kiérdemled a befutoerem.hu csapatával közösen tervezett befutóérmünket, melynek szalagja árulja el hol és hogyan jártál.  Ha ezt választod, egy, a hagyományainkhoz méltó érmet kapsz. Az első három teljesítésed jutalma bronz, ezüst, és arany érem.

Az útvonalak külön-külön számítanak, tehát pl. a Hantken Miksa-kör első bejárása után bronz, de ha ezután a fordított irányra nevezel újra bronzérmet fogsz kapni, de természetesen más szalaggal.

2500 Ft

Még mindig nem volt elég?

Bármikor jössz szeretettel várunk. Amennyiben Öko teljesítéseket indítasz, akkor külön köszönjük, ígérjük jó célokra fordítjuk a befizetett összeget. Ha csak az élményt keresed, vagy valamilyen egyéb kiíráshoz nálunk gyűjtöd a kilométereket annak is örülünk. A ranglistára minden teljesítésed felkerül. A sokszoros teljesítők örökranglistáján is szerepelni fog a neved.

500 Ft
Csak az élményt gyűjtöd?

Szeretettel várunk, használd nyugodtan a térképet, töltsd le a nyomvonalat. A honlap szolgáltatásai a rendelkezésedre állnak, de a teljesítők közé nem kerül be a neved. Bízunk benne, tetszik annyira az útvonal, hogy visszajössz és valamelyik fizetős teljesítést is kipróbálod.

Válaszd az ingyenes teljesítést.

Jutalmad az élmény és a jóleső fáradtság. A honlap minden szolgáltatása a rendelkezésedre áll, nekünk pedig segítesz, hogy eldicsekedhessünk milyen sokan túráztok az útvonalainkon :).

0 Ft
Kell még egy kis adrenalin legközelebbre?

Nem fogsz csalódni, ha jutalmul belépőjegyet kérsz. Az általunk vezetett túrán a Sátorkőpusztai barlangot látogathatod meg. Belépőjegyed a teljesítéstől számítva 1 évig felhasználható. Bejelentkezéshez íme a segítség:  https://bebte.hu/latogatasi-idopontok/  

2000 Ft
Mindent IS szeretnél?

Válaszd a kombinált teljesítési díjat. Tiéd minden a fentebb felsoroltak közül.

4000 Ft

Kis köreink:

Kis köreink éremtartója és érmei
Kis köreink éremtartója és érmei

Minden kis körnek egyedi érmeket készítettünk. Érem tároló segít, hogy gyűjteményed méltóképp őrizdhesd. Csak az első bejárás után adunk érmet, de ezután is szeretettel várunk.

1000 Ft
Szeretnél ranglistán szerepelni?

Válaszd az Öko teljesítést.

Jutalmad az élmény és a jóleső fáradtság. A honlap minden szolgáltatása a rendelkezésedre áll, a ranglistákra felkerül a neved.

500 Ft
Csak az élményt gyűjtöd?

Szeretettel várunk, a honlap szolgáltatásai a rendelkezésedre állnak, de a teljesítők közé nem kerül be a neved. Bízunk benne tetszik annyira az útvonal, hogy visszajössz és valamelyik fizetős teljesítést is kipróbálod.

0 Ft

A fizetős teljesítésnél a következő kedvezményeket tudod igénybe venni:

Családi kedvezmény:

Nálunk már egy felnőtt és egy gyerek (16 éves korig) családnak számít. A kedvezmény minden együtt túrázó családtagnak jár.

20 %

Csoportos kedvezmény:

5 főtől 10 %

10 főtől 20 %

Éremátadás

A Dorogról induló köreink éremátadása egyszerű:

A Molnár Sörözőben / Dorog, Bécsi út 20. / vagy a Club Balayaban / Dorog, Rákóczi Ferenc utca 5./ megbízottunk átadja az érmed.

Felhívhatsz amikor az utolsó előtti ellenőrző ponthoz érsz. Ebben az esetben a célban találkozhatunk. https://reimann.hu/latogatokozpont/ .

A fenti helyen nyitvatartási időben szintén átvehető az érem.

A teljesítés díját nem veszik át, kérlek utalással rendezd.

Ha nem sikerül az éremt átvenni, jelentkezz valamelyik elérhetőségünkön , megbeszéljük.

Amennyiben kirándulós bejárást választottál, bárhol is fejezed be a túrát, az érmedet szintén a fent jelzett helyeken tudod átvenni.

Kisköreink éremátadása az adott kör névadó településén történik. A pontos hely és elérhetőség a kör ismertető szövegében megtalálható.

Egyesületünk nonprofit, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek költségeink. Ezért kérünk teljesítési díjat útjaink bejárása után.

A befizetett összeggel egyesületünk barlangkutató, környezet- és természetvédő munkáját támogatod:

https://bebte.hu/barlangkutato-es-termeszetvedelmi-egyes%C3%BClet/kornyezetvedelem/

Befizetésed után adókedvezményt tudsz igénybe venni. Ha szükséged van igazolásra, kérd és küldjük!