Hírek

Teljesítők figyelem!! 2023.09.03
Jó szerencsét! Kedves teljesítők. A természet visszavette, ami az övé. Vannak olyan mezei-erdei utak amelyek a növényzet miatt nehezebben járhatóak, így a teljesítőknek szabad a pálya. Bár gyalog így is járható minden utunk, de ha zavar a magas aljnövényzet, bátran keressetek alternatív útvonalakat a következő kódok között: Csolnok, Bányászmúzeum-Csolnok Pollus-hegyi kilátópont-Csolnok, IX-es akna-Csolnok Temető, Pálinkás-táró kör teljes útvonala. XX-as akna kör teljes útvonala. Valamint a fenti részeket érintő egyéb körök. A híres-hírhedt Cigány-völgyet érintő köreink esetében, azoknak akik nem szeretik a bedőlt fás részt a kerékpáros track alapján is bejárható az útvonal. Persze ez nem jelenti azt, hogy a kódokat nem kell a kiírásnak megfelelő módon beolvasni. Jó túrázást!
Blogsorozat 2023.04.17
Jó szerencsét! Elindult a blogsorozatom, mely a Dorogi Szénmedence történetét dolgozza fel. A szombat reggelente megjelenő új részek mind a Facebook oldalunkról mind a banyaszkor.blog.hu oldalról elérhetőek.
freemail.hu probléma 2022.11.04.
Jó szerencsét! Néhány felhasználó a ...@freemail.hu regisztrációs címre nem kapja meg a túrakódot. Az okát nem tudjuk, mert a többségnél nincs probléma. Ebben az esetben a banyaszkor.hu oldalon a saját fiókodban tudod megnézni a kódot.
Túraindítás 2022.09.09.
Jó szerencsét! Amikor véglegesíted a túraindítást a " Jelentkezés a túrára" piros gombbal, várj néhány másodpercet mielőtt újra próbálkozol. A rendszernek kell egy kis idő mire kiküldi a kódot. A saját fiókodban ellenőrizheted, hogy sikeres volt-e a túraindításod Köszönjük a segítséged.
Éremátadó helyek a térképen 2022.02.23.
Jó szerencsét! Az interaktív térképünkön egy külön fülre összegyűjtöttük az éremátadó helyeket. A felnyíló ablakban feltüntettük, hogy a keresett helyen milyen érmet tudtok átvenni. Azt is részleteztük, hogy a kiskörök éremtartóját és a kis bányászkitűzőt (amennyiben még nincs) hol kérhetitek. Jó túrázást
QR kód áthelyezés. 2021.06.09.
Jó szerencsét! Négy kódtábla áthelyezésre került. A Csolnok Bányász múzeum 2. kódja a térképes ismertetőtábláról a Bányászkör emlékfa oszlopára. Az Annavölgy központ 1. kódja a buszmegállóról a Bányászkör emlékfa tartóoszlopára. A Sárisáp, Bányászemlékmű 2. kódja a főtéren lévő hirdetőtábla oszlopára. A Tokod, Bányászemlékmű 2. kódja A Bányászkör emlékfa oszlopára. Jó túrázást.
Teljesítési díj fizetése 2021.05.08.
Jó szerencsét! Éremátadó helyeink lelkesen segítenek a Bányászkör érmek átadásában. Nem szeretnénk visszaélni a segítőkészségükkel, ezért kérünk arra, hogy a teljesítési díjat elsősorban átutalással rendezzétek. Amennyiben ez mégsem megoldható, keressetek minket valamely elérhetőségünkön és megbeszéljük a készpénz átvétel módját.
Családi kedvezmény 2021.03.08.
Jó szerencsét! Nagyon köszönjük a látogatásotokat. Külön örülünk, ha gyermekekkel jöttök. Bevezetjük a 20% -os családi kedvezményt, amit a család minden tagja után igénybe vehettek és már egy szülő és egy gyermek esetén is jár.
Fel nem használt túrakódok 2021.01.01.
Jó szerencsét! Nyílvántartási nehézségek miatt, azokat a túrajelentkezéseket, amelyeket a jelentkezés után 3 hónappal nem indítottatok el töröljük. Ilyen esetekben gond nélkül tudtok az indulás előtt újra jelentkezni.