Hírek

Erdőlátogatási korlátozás 2023.09.23.
Jó szerencsét! A lenti korlátozással érintett útvonalaink: Tanbánya-kör, Schmidt Sándor-kör, Szent-Borbála-kör. Az érintett terület a Tokodról Mogyorósbánya felé, illetve Bajót, Péliföldszentkereszt területét érintő útvonalakra és persze minden egyébb turistajelzéssel megjelölt és nem jelölt útra vonatkozik. "Figyelem! Az intenzív vadásztatás miatt fennálló fokozott balesetveszélyre való tekintettel az erdő látogatása szeptember 4-től október 31-ig 17:00 órától reggel 9:00 óráig tilos! A területre bármely időpontban járművel (gépjármű, kerékpár, motorkerékpár) behajtani tilos! Kutyát az erdőben póráz nélkül sétáltatni tilos! Aranykalász Vadásztársaság 2023-09-04 - 2023-10-31
Kerékpáros teljesítők figyelem!! 2023.09.03
Jó szerencsét! Kedves kerékpárosok. A természet visszavette, ami az övé. Így a kerékpáros teljesítőknek szabad a pálya, bátran keressetek alternatív útvonalakata következő kódok között: Csolnok, Bányászmúzeum-Csolnok Pollus-hegyi kilátópont-Csolnok, IX-es akna-Csolnok Temető, Pálinkás-táró kör teljes útvonala. XX-as akna kör teljes útvonala. Persze ez nem jelenti azt, hogy a kódokat nem kell a kiírásnak megfelelő módon beolvasni. Jó túrázást!
Blogsorozat 2023.04.17
Jó szerencsét! Elindult a blogsorozatom, mely a Dorogi Szénmedence történetét dolgozza fel. A szombat reggelente megjelenő új részek mind a Facebook oldalunkról mind a banyaszkor.blog.hu oldalról elérhetőek.
freemail.hu probléma 2022.11.04.
Jó szerencsét! Néhány felhasználó a ...@freemail.hu regisztrációs címre nem kapja meg a túrakódot. Az okát nem tudjuk, mert a többségnél nincs probléma. Ebben az esetben a banyaszkor.hu oldalon a saját fiókodban tudod megnézni a kódot.
Túraindítás 2022.09.09.
Jó szerencsét! Amikor véglegesíted a túraindítást a " Jelentkezés a túrára" piros gombbal, várj néhány másodpercet mielőtt újra próbálkozol. A rendszernek kell egy kis idő mire kiküldi a kódot. A saját fiókodban ellenőrizheted, hogy sikeres volt-e a túraindításod Köszönjük a segítséged.
Éremátadó helyek a térképen 2022.02.23.
Jó szerencsét! Az interaktív térképünkön egy külön fülre összegyűjtöttük az éremátadó helyeket. A felnyíló ablakban feltüntettük, hogy a keresett helyen milyen érmet tudtok átvenni. Azt is részleteztük, hogy a kiskörök éremtartóját és a kis bányászkitűzőt (amennyiben még nincs) hol kérhetitek. Jó túrázást
QR kód áthelyezés. 2021.06.09.
Jó szerencsét! Négy kódtábla áthelyezésre került. A Csolnok Bányász múzeum 2. kódja a térképes ismertetőtábláról a Bányászkör emlékfa oszlopára. Az Annavölgy központ 1. kódja a buszmegállóról a Bányászkör emlékfa tartóoszlopára. A Sárisáp, Bányászemlékmű 2. kódja a főtéren lévő hirdetőtábla oszlopára. A Tokod, Bányászemlékmű 2. kódja A Bányászkör emlékfa oszlopára. Jó túrázást.
Teljesítési díj fizetése 2021.05.08.
Jó szerencsét! Éremátadó helyeink lelkesen segítenek a Bányászkör érmek átadásában. Nem szeretnénk visszaélni a segítőkészségükkel, ezért kérünk arra, hogy a teljesítési díjat elsősorban átutalással rendezzétek. Amennyiben ez mégsem megoldható, keressetek minket valamely elérhetőségünkön és megbeszéljük a készpénz átvétel módját.
Családi kedvezmény 2021.03.08.
Jó szerencsét! Nagyon köszönjük a látogatásotokat. Külön örülünk, ha gyermekekkel jöttök. Bevezetjük a 20% -os családi kedvezményt, amit a család minden tagja után igénybe vehettek és már egy szülő és egy gyermek esetén is jár.
Fel nem használt túrakódok 2021.01.01.
Jó szerencsét! Nyílvántartási nehézségek miatt, azokat a túrajelentkezéseket, amelyeket a jelentkezés után 3 hónappal nem indítottatok el töröljük. Ilyen esetekben gond nélkül tudtok az indulás előtt újra jelentkezni.