Hírek

Éremtartók átvétele
Jó szerencsét! Kedves kiskör teljeítők. Az éremtartót és az ajándék bányász jelkép kitűzőt a következő éremátadó helyeken kérhetitek el: Dorog: Molnár Söröző Tokod: Dohánybolt Csolnok: Telepi kocsma, Bányászmúzeum Kesztölc: Cukrászda Természetesen visszamenőleg is jár minden eddigi teljesítőnek. Köszönöm
QR kód áthelyezés.
Jó szerencsét! Négy kódtábla áthelyezésre került. A Csolnok Bányász múzeum 2. kódja a térképes ismertetőtábláról a Bányászkör emlékfa oszlopára. Az Annavölgy központ 1. kódja a buszmegállóról a Bányászkör emlékfa tartóoszlopára. A Sárisáp, Bányászemlékmű 2. kódja a főtéren lévő hirdetőtábla oszlopára. A Tokod, Bányászemlékmű 2. kódja A Bányászkör emlékfa oszlopára. Jó túrázást.
Éremátadás Sárisápon
Jó szerencsét! Sárisápi körünk, a XX-as-akna kör éremátadó pontja megváltozott. Az új átadó pont a Dream Bisztró Sárisáp, Fő út 192-194. A hét minden napján nyitva 11 órától.
Útvonal változás
Jó szerencsét! A Borókási-táró és az Erzsébet-akna-kör útvonala megváltozott. A rendberakott Auguszta-akna felkereshető lett, így ide vezettük az útvonalat és kapott egy QR kódot. Jó keresgélést!
Teljesítési díj fizetése
Jó szerencsét! Éremátadó helyeink lelkesen segítenek a Bányászkör érmek átadásában. Nem szeretnénk visszaélni a segítőkészségükkel, ezért kérünk arra, hogy a teljesítési díjat elsősorban átutalással rendezzétek. Amennyiben ez mégsem megoldható, keressetek minket valamely elérhetőségünkön és megbeszéljük a készpénz átvétel módját.
Új éremátadó pontok.
A korlátozások enyhítésével új éremátadó pontjaink is elérhetőek lettek. Interaktív térképen a vendéglátó helyek között találjátok meg őket. FIGYELEM! A kis körök éremeit mindig csak az adott kör céljában tudjátok átvenni.
Fordított bejárás
Kedves bejárók! Megteremtettük a választási lehetőséget! Mintkét kör esetében dönthettek az eddigihez képest fordított bejárás mellett. A letöltött track és útbaigazító szöveg az eredeti bejárási irány szerint értendő információkat tartalmazza.
Bankszámlaszám változás
Kedves teljesítők! Bankszámlaszámunk 2012.04.01-én megváltozott. Kérjük azokat, akik a fenti dátum előtt már fizettek utalással, ellenőrizzék a számlaszámot a tranzakció indítása előtt. Az új szám: 10700361-24479200-51200002
Családi kedvezmény
Kedves teljesítők! Nagyon köszönjük a látogatásotokat. Külön örülünk, ha gyermekekkel jöttök. Bevezetjük a 20% -os családi kedvezményt, amit a család minden tagja után igénybe vehettek és már egy szülő és egy gyermek esetén is jár.