Hírek

freemail.hu probléma 2022.11.04.
Jó szerencsét! Néhány felhasználó a ...@freemail.hu regisztrációs címre nem kapja meg a túrakódot. Az okát nem tudjuk, mert a többségnél nincs probléma. Ebben az esetben a banyaszkor.hu oldalon a saját fiókodban tudod megnézni a kódot.
Túraindítás 2022.09.09.
Jó szerencsét! Amikor véglegesíted a túraindítást a " Jelentkezés a túrára" piros gombbal, várj néhány másodpercet mielőtt újra próbálkozol. A rendszernek kell egy kis idő mire kiküldi a kódot. A saját fiókodban ellenőrizheted, hogy sikeres volt-e a túraindításod Köszönjük a segítséged.
Éremátadó helyek a térképen 2022.02.23.
Jó szerencsét! Az interaktív térképünkön egy külön fülre összegyűjtöttük az éremátadó helyeket. A felnyíló ablakban feltüntettük, hogy a keresett helyen milyen érmet tudtok átvenni. Azt is részleteztük, hogy a kiskörök éremtartóját és a kis bányászkitűzőt (amennyiben még nincs) hol kérhetitek. Jó túrázást
Útvonal változás a Pálinkástáró-körön 2022.02.21.
Jó szerencsét! Az annavölgyi Pálinkás-táró körünk útvonala megváltozott. A helyi hagyományőrzők járhatóvá tették a volt meddősikló nyomvonalát, így a fő út melletti balesetveszélyes útvonalat ki tudtuk váltani. A táróval szemben állva balra kell felmenni és követni az ösvényt. Az új útvonalon két iránymutató táblát helyeztünk el. Érdemes új tracket letölteni.
Éremtartók átvétele 2021.06.20.
Jó szerencsét! Kedves kiskör teljesítők. Az éremtartót és az ajándék bányász jelkép kitűzőt a következő éremátadó helyeken kérhetitek el: Dorog: Molnár Söröző, Tokod: Dohánybolt, Csolnok: Telepi kocsma, Bányászmúzeum, Kesztölc: Cukrászda. Természetesen visszamenőleg is jár minden eddigi teljesítőnek. Köszönöm
QR kód áthelyezés. 2021.06.09.
Jó szerencsét! Négy kódtábla áthelyezésre került. A Csolnok Bányász múzeum 2. kódja a térképes ismertetőtábláról a Bányászkör emlékfa oszlopára. Az Annavölgy központ 1. kódja a buszmegállóról a Bányászkör emlékfa tartóoszlopára. A Sárisáp, Bányászemlékmű 2. kódja a főtéren lévő hirdetőtábla oszlopára. A Tokod, Bányászemlékmű 2. kódja A Bányászkör emlékfa oszlopára. Jó túrázást.
Éremátadás Sárisápon 2021.05.29.
Jó szerencsét! Sárisápi körünk, a XX-as-akna kör éremátadó pontja megváltozott. Az új átadó pont a Dream Bisztró Sárisáp, Fő út 192-194. A hét minden napján nyitva 11 órától.
Útvonal változás a Borókási-táró körön 2021.05.20.
Jó szerencsét! Csolnok Dág felöli végét érintő köreinknek az útvonala megváltozott. Nem kell a csille után a fő úton sétálni. A Táncsics Mihály út lakói hidat építettek a Janza-patakra. Így ide tereltük el az útvonalat. Érdemes új tracket letölteni. Sokan jeleztétek, hogy a Qr-kódok helyét jelölő zászló nem határozza meg kellő pontossággal a helyszínt. Lecseréltük az összes tracket, így most egy bányászjellel jelöltük a kódtábla helyét. Hogy ez eddig miért nem így volt, ne kérdezzétek! :) A két keresztező nyél az egyik kód pontos koordinátáján van. Reméljük segítettünk.
Teljesítési díj fizetése 2021.05.08.
Jó szerencsét! Éremátadó helyeink lelkesen segítenek a Bányászkör érmek átadásában. Nem szeretnénk visszaélni a segítőkészségükkel, ezért kérünk arra, hogy a teljesítési díjat elsősorban átutalással rendezzétek. Amennyiben ez mégsem megoldható, keressetek minket valamely elérhetőségünkön és megbeszéljük a készpénz átvétel módját.
Új éremátadó pontok 2021.04.23.
Jó szerencsét! A korlátozások enyhítésével új éremátadó pontjaink is elérhetőek lettek. Interaktív térképen a vendéglátó helyek között találjátok meg őket. FIGYELEM! A kis körök éremeit mindig csak az adott kör céljában tudjátok átvenni.
Fordított bejárás 2021.03.17.
Jó szerencsét! Kedves bejárók! Megteremtettük a választási lehetőséget! Mintkét kör esetében dönthettek az eddigihez képest fordított bejárás mellett. A letöltött track és útbaigazító szöveg az eredeti bejárási irány szerint értendő információkat tartalmazza.
Bankszámlaszám változás 2021.04.01.
Jó szerencsét! Bankszámlaszámunk 2012.04.01-én megváltozott. Kérjük azokat, akik a fenti dátum előtt már fizettek utalással, ellenőrizzék a számlaszámot a tranzakció indítása előtt. Az új szám: 10700361-24479200-51200002
Családi kedvezmény 2021.03.08.
Jó szerencsét! Nagyon köszönjük a látogatásotokat. Külön örülünk, ha gyermekekkel jöttök. Bevezetjük a 20% -os családi kedvezményt, amit a család minden tagja után igénybe vehettek és már egy szülő és egy gyermek esetén is jár.