Hírek

Éremtartók átvétele
Jó szerencsét! Kedves kiskör teljesítők. Az éremtartót és az ajándék bányász jelkép kitűzőt a következő éremátadó helyeken kérhetitek el: Dorog: Molnár Söröző, Tokod: Dohánybolt, Csolnok: Telepi kocsma, Bányászmúzeum, Kesztölc: Cukrászda. Természetesen visszamenőleg is jár minden eddigi teljesítőnek. Köszönöm
QR kód áthelyezés.
Jó szerencsét! Négy kódtábla áthelyezésre került. A Csolnok Bányász múzeum 2. kódja a térképes ismertetőtábláról a Bányászkör emlékfa oszlopára. Az Annavölgy központ 1. kódja a buszmegállóról a Bányászkör emlékfa tartóoszlopára. A Sárisáp, Bányászemlékmű 2. kódja a főtéren lévő hirdetőtábla oszlopára. A Tokod, Bányászemlékmű 2. kódja A Bányászkör emlékfa oszlopára. Jó túrázást.
Éremátadás Sárisápon
Jó szerencsét! Sárisápi körünk, a XX-as-akna kör éremátadó pontja megváltozott. Az új átadó pont a Dream Bisztró Sárisáp, Fő út 192-194. A hét minden napján nyitva 11 órától.
Útvonal változás
Jó szerencsét! Csolnok Dág felöli végét érintő köreinknek az útvonala megváltozott. Nem kell a csille után a fő úton sétálni. A Táncsics Mihály út lakói hidat építettek a Janza-patakra. Így ide tereltük el az útvonalat. Érdemes új tracket letölteni. Sokan jeleztétek, hogy a Qr-kódok helyét jelölő zászló nem határozza meg kellő pontossággal a helyszínt. Lecseréltük az összes tracket, így most egy bányászjellel jelöltük a kódtábla helyét. Hogy ez eddig miért nem így volt, ne kérdezzétek! :) A két keresztező nyél az egyik kód pontos koordinátáján van. Reméljük segítettünk.
Teljesítési díj fizetése
Jó szerencsét! Éremátadó helyeink lelkesen segítenek a Bányászkör érmek átadásában. Nem szeretnénk visszaélni a segítőkészségükkel, ezért kérünk arra, hogy a teljesítési díjat elsősorban átutalással rendezzétek. Amennyiben ez mégsem megoldható, keressetek minket valamely elérhetőségünkön és megbeszéljük a készpénz átvétel módját.
Új éremátadó pontok.
A korlátozások enyhítésével új éremátadó pontjaink is elérhetőek lettek. Interaktív térképen a vendéglátó helyek között találjátok meg őket. FIGYELEM! A kis körök éremeit mindig csak az adott kör céljában tudjátok átvenni.
Fordított bejárás
Kedves bejárók! Megteremtettük a választási lehetőséget! Mintkét kör esetében dönthettek az eddigihez képest fordított bejárás mellett. A letöltött track és útbaigazító szöveg az eredeti bejárási irány szerint értendő információkat tartalmazza.
Bankszámlaszám változás
Kedves teljesítők! Bankszámlaszámunk 2012.04.01-én megváltozott. Kérjük azokat, akik a fenti dátum előtt már fizettek utalással, ellenőrizzék a számlaszámot a tranzakció indítása előtt. Az új szám: 10700361-24479200-51200002
Családi kedvezmény
Kedves teljesítők! Nagyon köszönjük a látogatásotokat. Külön örülünk, ha gyermekekkel jöttök. Bevezetjük a 20% -os családi kedvezményt, amit a család minden tagja után igénybe vehettek és már egy szülő és egy gyermek esetén is jár.