A tematikus útvonalaink instant túraként járhatóak be. Ez azt jelenti, hogy nincs hagyományos jelölés, az útvonalak csak a letöltött nyomvonal és túraalkalmazás segítségével követhetőek. A bejárás ellenőrzése a kjelölt pontokon elhelyezett QR-kódok beolvasásával történik. Minden érintendő ponton két kódot helyeztünk el, de elég az egyiket beolvasni.

Regisztráció, bejelentkezés.

Ha még nincs fiókod, akkor egy gyors regisztráció után, ahol csak az e-mail címedre és a nevedre van szükség, könnyen létrehozhatod a saját profilod. Nem terhelünk visszaigazoló levél küldésével. Sikeres regisztráció után átkerültél a Bejelentkezés oldalra.

Bejelentkezés után az “Új Túra Kezdése” gombbal már indithatod is a nevezést. Válaszd ki a útvonalat, majd a teljesítési módot végül a kívánt díjazást. Az utolsó lépés a “Jelentkezés a Túrára” gomb. Ezután a kódot megkapod e-mailben, de láthatod a saját felületeden, a teljesítésre kiválasztott kör neve mellett.

Bejárás

Túraindításkor az időmérés az első Qr-kód leolvasásakor indul. A szintidős teljesítéseknél már az első QR-kód beolvasása előtt látod a kezdőpontot és egy leírást a táblák pontos helyéről. A beolvasás után megjelenik a következő érintendő helyszín a hozzá tartozó információkkal együtt. Olvasd el, így már oda is felkészülten érkezel.

Ebben az esetben a túra lezárása a kezdőpont újbóli beolvasásával történik meg.

A kirándulós teljesítési módoknál minden teljesítendő pontod megjelenik a szükséges információkkal. A felsorolt pontok közül bármelyik beolvasásával kezdheted a túrádat. A folytatásban szabad kezet kapsz. A túra lezárása akkor történik meg ha minden kód egyszer leolvasásra került.

Az interaktív térképünkön egyebek mellett mind a QR-kódok pontos helyét, mind a tájékozódást segítő szöveges itinert megtalálod. Érintsd meg a jelölt pontot és a felugró ablakban olvashatod a kívánt információt.

Interaktív térkép

A bal oldalon lévő +,- nagyíthatod-kicsinyítheted a térképet. Alatta lévő gombbal teljes képernyőre válthatsz. Az ez alatti fekete csepp ikon megmutatja a térképünkön a pozíciódat, amennyiben engedélyezed ezt a felugró ablakban.

A jobb felső sarokban lévő lapozós ikon rejti a választási lehetőségeket. Választhatsz mire vagy kíváncsi. Jelöld be azt ami érdekel, majd a térképen látható poziciójelre kattintva részletes információt kapsz az adott helyről.

Akkor haladjunk fontossági sorrendben:

QR-kódok / bordó jel /

Itt jelöltük azokat a helyeket ahol MINDENKÉPP be kell olvasnod a kódot. Ha a választott útvonalad bármely kódját kihagyod, a teljesítésed érvénytelen lesz. A jelre kattintva felugró ablakban részletes leírást találsz az adott QR-kód pontos helyéről.

Itt figyelj oda / piros felkiáltójeles jel /

A nehezen követhető kereszteződéseket jelöltük. A felugró ablakban olvashattok leírást a követendő útról.

Közkutak / kék vízcseppes jel /

Az útvonalon fellelhető ingyenes vízvételi lehetőségeket mutatjuk meg. Van köztük “kékút”, forrás, fogyasztás nélkül látogatható illemhely.

Tömegközlekedés / lila jel /

Dorog kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. Ha lehet válaszd a tömegközlekedést, a beszállópont mind a vasútállomástól, mind a buszmegállóktól percekre van. Persze jöhetsz autóval is:

Parkolók / kék P betűs jel /

Dorogon és az érintett településeken a parkolás ingyenes és az induló-érkező pont közelében hagyhatod az autód.

Vendéglátóhelyek, boltok / nagyancssárga jel /

A túrán mindenki önellátó, de azért egy térképen jelöltük neked a lehetséges frissítő pontokat. Van köztük bolt, büfé, kocsma, étterem és még szállás is.

Emlékhelyek, épületek / zöld jel /

Azokat a látnivalókat jelöltük, amelyek nem ellenőrző pontok, de az útvonalon vagy annak közelében vannak.

Ami még fontos:

Teljesítési díj fizetése:

Előre átutalással a lenti számlaszámra:

 

BEBTE

10700361-24479200-51100005

Kérünk, hogy a megjegyzés rovatba írd be “ bányászkör”. Ha más nevében utalsz, akkor szintén a megjegyzés rovatban tüntesd fel a teljesítő nevét.

Az utalás után azonnal indulhatsz, A befizetés beérkezéséről nem küldünk külön értesítést. Ha mégis gond akadna felvesszük veled a kapcsolatot. Ha készpénzzel szeretnél fizetni megoldjuk, keress minket valamelyik elérhetőségünkön !

Az induló és érkező pont megközelítése.

Az induló és érkező pont a Hantken Miksa út mellet lévő parkolókból a volt Bányafürdő /emléktábla a falon/ épülete mögött végighaladva, rövid sétával érhető el. https://reimann.hu/latogatokozpont/ .

Csomagmegőrzés

Dorogon a Molnár Söröző (Dorog, Bécsi út 20), https://m.facebook.com/molnarsorozodorog/ / (kultikus hely a teljesítménytúrázók számára) lehetőséget biztosít arra, hogy a váltás ruhádat ne kelljen magaddal cipelned. 

Éremátadás

Felhívhatsz amikor az utolsó előtti ellenőrző ponthoz érsz. Ebben az esetben a célban találkozhatunk. https://reimann.hu/latogatokozpont/ .

Ha nem ezt szeretnéd, akkor Dorogon a Molnár Sörözőben megbízottunk átadja az érmed.

Ha másképp nem megy, akkor jelentkezz valamelyik elérhetőségünkön megbeszéljük.

Nem sikerült

Nem gond gyere próbáld meg ismét. Nem kell újra fizetned. Indíts egy új túrát magadnak és hajrá.

Ha baj van

Mindenki saját képességeinek megfelelő teljesítési módot válasszon. Akkor sincs baj ha baj van. Bármely pontján vagy a túraútnak, 3 kilométeren belül biztos, hogy elérsz egy lakott települést. Minden érintett helyről van elfogadható tömegközlekedés Dorogra.

Kódolás után nem tölt be az oldal

Ha nem tölt be az oldal a QR -kód beolvasása után , semmi baj. Hagyd nyitva a böngészőt és és próbálgasd. Ha bejön a bejelentkező felület tudsz kódot beírni. Nem baj ha nem a kód mellett állsz. Elvileg mindenhol működik, de az összes létező telefonnal nem tudtuk lepróbálni.

Valamiért nem tudtam kódot olvasni, de van track a telefonomon, vagy fotón látszik a hely és én, hogy jártam ott. Megnyugodhatok?

Adsz melót, de segítünk. Hidd el megoldjuk. De ilyen esetben az időmérés pontosságát nem tudjuk garantálni. Hívj vagy írj valamelyik elérhetőségünkön..

Az interaktív térképen nem jó helyen látom a pozíciómat.

Ez nem a mi rendszerünk hibája. Tapasztalataink szerint megoldja a problémát ha megnyitod a Google térképet, ott pozicionálod magad és ha már ott jót mutat, akkor utána a honlap térképen is rendben lesz.

A beolvasás után a “nem megfelelő pont” jelent meg a kijelzőn.

Ez egy hibaüzenet. Vagy nem jó kódot használsz, vagy pl. térerőhiány miatt újrapróbálkozol, de a háttérben már lezajlott a beolvasás. Vagy tényleg nem a megfelelő kódnál vagy. Ellenőrizd a honlapunkon saját teljesítésedet. Ha a nevedre böksz akkor láthatod hol tartasz.